Igang igen…

Nu prøver jeg igen at få gang i min blog eller offentlige skrivning. Kært barn har mange navne.

Det betyder egentlig ikke så meget hvad det ender med at blive kaldt. Det handler om at jeg indimellem sætter mine tanker på skrift og at jeg i al ydmyghed gerne vil dele disse tanker og andre gange kortere blog opslag.

Jeg har, som du måske allerede gennemskuet, opdelt min side i det jeg kalder Blog indlæg og Tanker på skrift.

Blog indlæg er kortere indlæg, hvor indholdet ikke nødvendigvis kan kategoriseres eller er specielt omfattende. Det kan være en observation, en forbigående tanke eller blot noget helt andet, jeg føler et behov for at fæstne på skrift.

Tanker på skrift er ofte længere skriv, hvor jeg behandler et emne eller ihverfald nedfælder mine reflektioner og tanker funderet omkring et bestemt emne.

Jeg håber du vil følge med og har du kommentarer eller et alternativt bud på det jeg har skrevet er du MEGET velkommen til at smide den. Enten her på siden eller på min mail ole@jauch.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *