En af de dage…

Mandag og en af de dage…

Skulle på mit såkaldte “pengearbejde”. Ja, det er ihvertfald i øjeblikket der jeg skaber det økonomiske grundlag for min økonomiske kluddetæppe økonomi, som jo er realiteten for mange af os kunstnere. Det er jo mega fedt meeen der er noget med balancen eller en balance. Det kommer der et længere indlæg om på et senere tidspunkt. Vil også gerne komme med nogle flere ord og tanker om kluddetæppe økonomi. Lige nu glæder jeg mig over at jeg har fået gang i bloggen igen. Det krævede lige en ordentlig omgang IT, slette og opdatere og så var der hul igennem igen. Og med alt tidligere data bevaret. Nogle gange er IT heldigvis ikke så bøvlet alligevel.

Nu handlede det egentlig blot om at for mig er dette en af de dage. En af de dage hvor jeg så snart så muligt kryber tilbage ned under dynen og glæder mig til en ny dag.

Jeg prøver at omfavne dage som denne men jeg synes det er svært. Men det er jo som det er. Mandag uanset. Den 13. Ovenikøbet.

Det var min korte reflektion over min mandag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *