Instagram onsdag 22.04.20

Disse posts er postet på Instagram i uge 17, som en del af præsentationen af os medlemmer af Kunstfællesskabet 22.49

I april 2019, nærmere den 15. april 2019, oplevede jeg det hidtil største i min kunstneriske karriere. Der åbnede min særudstilling på Tegners museum i Nordsjælland.

Det var så stort, at det rent faktisk tog flere måneder mentalt, at lande det.

En udstilling på et dansk museum ovenikøbet støttet afStatens Kunstfond. Og jeg opfattede først efterfølgende reelt, hvor stort det egentlig var og havde været. Jeg var mega stolt og nød det undervejs. Ingen tvivl om det. Jeg mærkede også den dybe glæde ved, at betragte min udstilling i disse fantastiske rammer, hver gang jeg besøgte den. Og det blev til ikke så få besøg.

Faktisk gjorde jeg alt, hvad jeg overhovedet kunne for at mest mulig ud af min udstilling. Det var det største og flotteste visitkort jeg nogensinde havde haft mellem mine hænder. Og jeg udnyttede det fuldt ud. I dag ved jeg præcis, hvad den udstilling gav mig og hvad den har gjort for min kunst. Ikke alene omtalen, den efterfølgende aftale med et galleri og konkret salg, men også hvor meget det har påvirket min kreative indstilling, min kunst, mine udtryk og mig selv.

Dagens indlæg handler om, at få så meget ud af det vi kan og tage os selv alvorligt. Gør vi det, tager os selv alvorligt, kan rigtig mange ting lykkes. Havde jeg ikke taget mig selv alvorligt og troet på, at mine udtryk kunne udstilles på Tegners var det ikke sket. Selvfølgelig var der en modtager, en direktør på Tegners, der så en mulighed og gav mig en chance. Det vil jeg absolut ikke underkende og er dybt taknemmelig for. Men jeg havde ikke fået det møde, hvis jeg ikke havde troet på mig selv og taget mig selv og min kunst alvorligt.

Sådan gælder det i alle livets aspekter – vi skal tage os selv alvorligt før, at vi kan forvente andre begynder at gøre det.

Udstrål det, lev det og få mest muligt ud af det. Ja, det er livet jeg mener.

Du ved selv, hvad du skal for at tage dig selv alvorligt og få mest ud af dit.

Jeg føler jeg får mest muligt ud af mit.

Link til vores hjemmeside er www.2249.dk Instagram links @kf2249 @olejauch @sillejulinehoglypetersen.dk @alagrinde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *