Instagram mandag 20.04.20

Disse posts er postet på Instagram i uge 17, som en del af præsentationen af os medlemmer af Kunstfællesskabet 22.49

Hej derude,

Vi har besluttet at bruge corona-stilheden til at præsentere os tre, der har stiftet Kunstnerfællesskabet 22.49, så I kan lære os lidt bedre at kende.

Jeg hedder Ole. Lige om lidt er jeg 56 år og den mandlige medstifter af vores kunstnerfælleskab.

Den næste uges tid vil jeg invitere jer lidt indenfor i mit univers, vise lidt billeder og dele nogle af mine tanker om min kunst og kreativitet. Først og i dette opslag vil jeg skrive lidt om, hvem jeg er.

For knap 3 år siden besluttede jeg at resten af mit liv skulle leves. Opleves, leves og jeg skulle være til stede i mit liv. Det er det største beslutning jeg, indtil nu, har taget i mit liv og jeg fortryder ikke et eneste sekund. Det er den vigtigste og største beslutning og første gang jeg for alvor tog mig selv alvorligt. Første gang jeg, helt hudløst ærligt, lyttede til mig selv og besluttede på det grundlag.

Jeg vinkede farvel til de faste jobs, de ”gode” lønninger. Til ægteskab og den tryghed, der følger med det og jeg sagde goddag til mig selv. Jeg sagde goddag til den jeg vidste jeg er og jeg begyndte en rejse, der stadig pågår og vil fortsætte resten af mit liv. Rejsen som den jeg er.

I dag lever jeg – I dag er jeg et helt menneske og i dag har jeg fundet ind til kernen og det, der betyder noget for mig.

Jeg fuldtidsbilledkunstner og jeg arbejder med fotografi, maleri og tryk. Indenfor alle grene udfordrer og eksperimenterer jeg med processer og materialer. Jeg er nysgerrig på, hvad det kan som jeg er nysgerrig på livet og universet.

Nysgerrigheden, kreativiteten og fordybelsen er drivkræfter i mit liv – det er motorerne og giver mig fremdrift, stilstand og nærværelse.

I min kunst er Tid og Tiden et gennemgående tema og både gennem mine udtryk, proces, tanker og reflektioner er tiden gennemgående.

I den kommende uge vil jeg dele noget af mit kunstneriske univers med jer. Jeg håber I har lyst til at følge med.

Link til vores hjemmeside er www.2249.dk

Instagram links @kf2249 @olejauch @sillejulinehoglypetersen.dk @alagrinde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *