Jeg ved mere om mig selv…

Efter nu at have arbejdet intenst med mig selv i mere et år, ved jeg mere om mig selv end nogensinde før og derfor er bl.a. min kunst nu meget mere defineret end tidligere.

Det betyder ikke, at det jeg lavede før, ikke var mig. Men efterhånden som jeg lærer mig selv bedre at kende og jeg afdækker flere lag af min personlighed, så bliver jeg som menneske og især som kunstner meget mere tydelig i mit udtryk og min kommunikation.

Det afspejler sig i min måde at interagere med omverden og andre mennekser og især afspejler det sig i min kunst og mit kunstneriske udtryk.

Jeg føler mit kunstneriske udtryk er mere mig og mit og mere “ægte” end nogensinde og der hvor jeg er nået til i dag, tør jeg udtrykke alle følelser både som menneske og som kunstner.

Jeg afspejler min kunst og min afspejler mig.

Min rejse er på ingen måde færdig – den er lige begyndt og jeg glæder mig hver dag over at få lov at være på denne rejse, få den indsigt i mig selv, livet og min omverden. Undervejs på rejsen oplever jeg en hel fantastisk udvikling af mit kunstneriske udtryk og mig selv som kunstner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *