Dette er min første blog post…

Dette er min første, seriøse, blog post.

Hvorfor seriøse? Fordi, jeg tidligere har haft et par halvhjertede forsøg på at starte en blog, men uden det rigtige fokus og uden at vide hvorfor.

Derfor…

Derfor starter jeg nu en blog. Fordi jeg ved hvorfor, Fordi jeg har noget i mig, jeg gerne vil dele med dig og med verden.

Jeg er fuldtidskreativ og billedkunstner og jeg brænder for og tilbyder personlig udvikling gennem kreativitet.

Derforuden er jeg en masse andre ting og jeg indeholder en masse andre ting. Jeg tror du vil finde ud af det efterhånden som jeg begynder at poste i bloggen og jeg håber og vil være taknemmelig for at du vil deltage i dialog og sende dine kommentarer på indlæggene.

Velkommen til min blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *